Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

В Європі розпочалися продажі нової Audi RS4

Незважаючи на наближення новорічних свят німецькі автовиробники продовжують радувати своїх шанувальників цікавими та непересічними новинками. Нове покоління легендарної моделі на ім’я Audi RS4 з’явилося у дилерській мережі по всій Європі з базовою ціною від 80 тисяч євро. RS4 2018 модельного року стане найбільш швидким та динамічним автомобілем за всю історію моделі з індексом A4.

Попереднє покоління Audi RS4 Avant оснащалося 8-циліндровим атмосферним двигуном, але часи змінилися і на ринок вивели більш сучасний мотор об’ємом 2,9 літра, який має дві турбіни. Таким чином RS4 продовжує домінувати в своєму сегменті та дуже легко розправляється з застарілими конкурентами. Улюбленець фанатів швидкої їзди розмінює першу сотню всього за 4,1 секунди. Стрімке прискорення стало можливим завдяки системі повного приводу Quattro та силовому агрегату на 445 к.с. та 600 Нм крутного моменту. І хоча новий Mercedes-AMG C 63 S більш потужний він показує такий самий час, як і Audi RS4.

Конструктивне рішення інженерів Audi полягає у встановленні турбонагнітачів між циліндрами. А це в свою чергу дає більш швидкий відгук на натиск педалі газу. Двигун виходить на свої характеристики вже на позначці у 2000 оборотів колінчатого вала. Потужність від двигуна потрапляє на всі колеса, адже в роботу включається між колісний електронний диференціал. В парі з двигуном агрегатується 8-ступенева автоматична коробка перемикання швидкостей. Новий RS4 виявився на 80 кг легшим за попередника – це відчувається під час швидких поворотів, де зайва вага заважає чітко прописувати траєкторію.

Audi RS4 2018 модельного року оснащено додатковою системою контролю динамічної їзди, яка пройшла випробування на гоночному треку. В режимі Comfort або Auto автомобіль пропонує більш спокійний драйв, але все можна змінити вибравши інші налаштування.

Інтер’єр нової Audi A4 без сумніву є найкращим у своєму класі, теж саме можна казати про його топовий варіант RS4. Чудові спортивні сидіння та кермо обшиті Alcantara, а на передній панелі вставки з карбону. Крім цього в салоні зарядженої моделі безліч комфортних та сучасних опцій, необхідних для безпечного та комфортного пересування з пункту А в пункт Б. Якість матеріалів обробки та складання панелей не просто чудові вони бездоганні.

Неоднозначно сприймати новий RS4 можна лише з позиції ціноутворення та вартості додаткового обладнання. Безліч ексклюзивних опцій здатні без труднощів збільшити ціну на 50 тисяч євро. Особливо рекомендуємо замовити карбонові тормозні механізми, матричні фари Audi Matrix та карбоновий пакет…

 

25.12.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

В Європі розпочалися продажі нової Audi RS4

Політика конфіденційності